Predavanja 404, #24 – Ksenija Špiler Božič


When:
01.05.2017 @ 19:00 – 20:30
2017-05-01T19:00:00+02:00
2017-05-01T20:30:00+02:00
Where:
Ljubljana Ziferblat
Vegova 8
1000 Ljubljana

Predavanja 404 so predavanja organizirana s strani Zavod 404 in s katerimi želimo z izbranimi predavatelji inspirirati in motivirati čim večje število ljudi, da spišejo svojo lastno uspešno zgodbo. V sklopu letošnjih predavanj bomo gostili pester nabor izbranih in izkušenih predavateljev s področij podjetništva, znanosti, tehnologije in umetnosti, zato smo prepričani, da se bo za vsakega našlo predavanje, ki ga bo zanimalo.

PREDAVATELJ
—————–
Tokrat smo počaščeni, da lahko na našem vročem stolu gostimo Ksenija Špiler Božič, direktorico podjetja BB Consulting, poslovno trenerko in specialistko na področju coachinga, ki je po modelu BB (Biti boljši) skupaj z možem Andrej Bozic med drugim pred osmimi leti pred stečajem rešilaSteklarna Hrastnik. S svojo miselnostjo in prepričanjem da brez motiviranega in usposobljenega delavca tudi najsodobnejši stroj ne pomeni nič je v Steklarni Hrastnik poskrbela za korenite spremembe. Pri vsakemu sodelavcu je potrebno najti le prave gumbe za motivacijo in uspehi se nato kar nizajo  dvignile so se plače, zmanjšali so se bolniški dnevi in podjetje je postalo družinam prijazno podjetje, ki daje zaposlitvene možnosti tudi mladim. Na predavanju se bomo pogovarjali tudi o trenutni problematiki mladih in šolskemu sistemu, za katerega pravi, da je vloga učitelja v taki obliki, kot jo poznamo, preživeta, saj bi učitelj moral biti učencem predvsem mentor oz. usmerjevalec učnega procesa. Predvsem pa nas čaka še veliko dela na dialogu med starši in učitelji pravi ga. Božič. Mi smo veseli, da se bomo o vsem tem in marsičem drugem tokrat lahko pogovarjali z ga. Božič, katera je znana kot »Iskalka biserov med mladimi«.

VSTOPNINA
—————–
2,4€ za dijake in študente ter 3€ za vse ostale, preko katere si lahko postrežete tudi s piškoti, kavo in čajem. Cena je simbolična, saj želimo z izbranimi predavatelji inspirirati in motivirati čim večje število ljudi, da spišejo svojo lastno uspešno zgodbo.

Se vidimo v četrtek ob 19:00, dobro pa je, da pridete nekaj minut prej, da si lahko postrežete s pijačo in se udobno namestite.