Meet The Locals – Welcome To Ljubljana


When:
07.12.2017 @ 19:00 – 21:00
2017-12-07T19:00:00+01:00
2017-12-07T21:00:00+01:00
Where:
Ljubljana Ziferblat
Vegova 8
1000 Ljubljana

Meet The Locals is now on Thursdays!

Are you new to Ljubljana? Maybe you’re here on Erasmus, or you’re passing through on your travels?

Meet The Locals is your chance to chill out and meet someone new.

Every Thursday at 7pm we host “Meet The Locals” in the comfort of our living room in the Ljubljana city centre. Play boardgames with us, drink tea and coffee, make new friends and discover for yourself what life in Ljubljana is like.

In Ziferblat everything is free except the time you spend here. You can use our coffee machine, use our piano or guitar, and possibly meet your next best friend 😉

In Ziferblat it costs 4 cents per minute for students (or 5 cents for non-students). The maximum you will ever pay in one day is €7 because after that we stop the clock. We don’t want you to feel rushed, so for this special event we’ll be stopping the clocks after just one hour.

***

Včasih si želimo potovati, ampak nam okoliščine tega ne dopuščajo. Pa kljub temu to še ne pomeni, da je potovanje zares nemogoče. Naš predlog, kako ohraniti misel na potovanje živo, je druženje z ljudmi, ki so ravno v tem trenutku na poti in se sprehajajo po prestolnici. In ravno zato smo v Ziferblatu uvedli večere Meet the Locals, kamor vsak četrtek zaidejo novi popotniki, ki so zavili v Ljubljano. Kot lokalci imamo s tem edinstveno priložnost, da predstavimo svoje mesto, hkrati pa skozi pogovor spoznavamo nove ljudi in morda pridobimo idejo za naslednji pobeg.

Pridruži se nam, spoznaj nove ljudi, igraj družabne igre in odkrivaj svet iz centra Ljubljane, iz naše dnevne sobe.
Družimo se vsak četrtek ob 19. uri.

Ziferblat je prostor za druženje, kjer se plačuje čas. Velja, da je ena minuta = 5 centov. Za študente in dijake je 1 minuta = 4 cente.
Ker ne bi radi, da se vam mudi in si želimo, da si vzamete čas, bomo ure ustavili po 60 minutah.