Delavnica: Kako odkriješ svojo strast?


18.4.2018, 0b 18:00

Se res vse spremeni ko najdemo svojo strast? Kako se potem tega lotimo? To bomo ugotavljali z Jano Miklavčič (Bash Slovenija), Matjažem Širceljem (Osebna strast) in Matejem Horzelenbergjem (Lectour)​ na delavnici 18. aprila.

[?] Imaš preveč različnih zanimanj, da bi uspel/a izbrati tisto eno, dve ali tri, ki bi jih bilo v danem trenutku dobro razvijati? Ali pa ti, nasprotno, razpoloženje in volja na trenutke tako upadeta, da se ti zdi, kot da nimaš nobenega področja, s katerim bi se bilo vredno ukvarjati, in ne vidiš smisla niti v dejavnostih, ki so te sicer včasih že navduševale?

[?] Kako lahko odkriješ, ‘obudiš’ svojo strast? Dovoli, da ti pomagamo! V pomoč ti bodo tudi teoretična spoznanja in primeri dobre prakse, predstavljeni v knjigah V ELEMENTU in ZAČNI Z ZAKAJ.

[!] Na delavnici bomo osvežili pogled na domišljijo in ustvarjalnost, prevprašali ustaljene predstave o svojih potencialih in zmožnostih, se spomnili, da inteligentnost ni ena sama in rezervirana samo za nekatere, izkusili, kakšno moč ima ustvarjalna skupina in dobro mentorstvo. Spoznal/a boš zgodbe drugih udeležencev in dobil/a priložnost, da deliš svoje poglede in izkušnje. Preko dela v parih in v skupini se boš dokopal/a do svojih najpomembnejših zanimanj. Pomagali ti bomo oblikovati tudi realne kratkoročne cilje!

Ziferblat je prostor za druženje, kjer se plačuje čas. Velja, da je ena minuta = 6 centov. Za študente in dijake je 1 minuta = 5 centov.

Ker ne bi radi, da se vam mudi in si želimo, da si vzamete čas, bomo ure ustavili po 60 minutah.