Modrosti vzhoda 2017/2018: #1 Veda – Znanje


9.11.2017, ob 17:00

VEDA – ZNANJE, 9. NOVEMBRA 2017
Na uvodnem predavanju bomo spoznali, kako usmerjati svojo sposobnost zaznavanja in odkrili neverjetno moč in rešitve 5000 in več let starih vedskih spisov.

O MODROSTIH VZHODA
Multimedijska predavanja o modrostih Vzhoda prinašajo odgovore na sodobne težave vse bolj odtujenih in izgubljenih ljudi. Materialistično usmerjena družba je izgubila kompas, zaradi česar postajamo vse bolj podobni zombijem. Vedsko znanje o temeljnih življenjskih resnicah slehernemu posamezniku pomaga odstreti zaveso iluzije, v katero nas zavijata sodobna družba in sodobni življenjski slog, zaradi česar tako ljudje kot tudi druga živa bitja zelo trpimo.

Predavanja nam bodo s fascinantnimi primeri iz vsakdanjega življenja nazorno prikazala, kako živimo v navidez varnem milnem mehurčku, in nam predstavila, kako najti trden temelj in učinkovito življenjsko odskočno desko.

Prisrčno vabljeni, da skupaj odkrivamo globine lastnega jaza in tako postopoma razvijemo najboljšo različico samega sebe.

Ziferblat je prostor za druženje, kjer se plačuje čas. Velja, da je ena minuta = 5 centov. Za študente in dijake je 1 minuta = 4 cente.

Ker ne bi radi, da se vam mudi in si želimo, da si vzamete čas, bomo ure ustavili po 60 minutah.