Zifercert: Ole Erik Olafson


10.07.2017, 19:00

Ole Erik Olafson mixes a northern-german mood with southern-spanish rhythms to express his ideas about philosophy, politics and the daily monkey business. With his guitar he’s traveling and busking this summer, fortunately (for him) stranded in Ljubljana right now, where he’s going to play at Ziferblat on Monday, 10.7. at 19:00.

Between acoustic rock and reggae, ska and singer-songwriter you can find moments to dance, to laugh and to think.

For a sneak peek, here’s his YouTube channel: https://www.youtube.com/watch?v=4a0hSrEuOc4

Ziferblat is a place for socialising where you pay for time. Students are 4 cents per minute, non-students are 5 cents. Because we don’t want you to hurry, clocks for this event will stop after 60 mins.

***

Ole Erik Olafson svoje ideje o politiki, filozofiji in nagajivostih vsakdana izraža skozi mešanico severnonemškega razpoloženja in južnošpanskih ritmov. Letošnje poletje se je s kitaro podal na glasbeno popotovanje po ulicah Evrope, med katerim je obtičal (na njegovo srečo) v Ljubljani, kjer bo imel v ponedeljek, 10.7. tudi koncert.

Pridi ob 19.00 v Ziferblat, saj se bo glasbenim naborom akustičnega rocka, reggaeja in ska glasbe, zagotovo našel tudi trenutek za ples, smeh in razmislek.

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=4a0hSrEuOc4

Ziferblat je prostor za druženje, kjer se plačuje čas. Velja, da je ena minuta = 5 centov. Za študente in dijake je 1 minuta = 4 cente.
Ker ne bi radi, da se vam mudi in si želimo, da si vzamete čas, bomo ure ustavili po 60 minutah.