Probi.me – Ziferblat


28.02.2017, 17:30

O dogodku / about the event:

SLO: V torek, 28.2. bomo v okviru Probi.me pop up dogodkov že tretjič predstavljali tehnologiji virtualne in nadgrajene resničnosti vsem, ki bi jih le te znale zanimati, tokrat pa se selimo v Ziferblat. Na voljo bodo različne platforme s katerimi bomo raziskovali po virtualnih svetovih.

ENG: On Tuesday, 28.2. we will be showcasing virtual and augmented reality technologies as part of the Probi.me pop up events for the third time, and for this event we’re moving to Ziferblat. We will provide visitors with different platforms with which we will explore virtual worlds.

O lokaciji / about the location:

SLO: Ziferblat je prostor za druženje, kjer se plačuje čas. Velja, da je ena minuta = 5 centov. Za študente in dijake je 1 minuta = 4 cente. Ker ne bi radi, da se vam mudi in si želimo, da si vzamete čas, bomo ure ustavili po 60 minutah.

ENG: Ziferblat is a place for socialising where you pay for time. Students are 4 cents per minute, non-students are 5 cents. Because we don’t want you to hurry, clocks for this event will stop after 60 mins.

Tehnologije / technologies:

– HTC Vive (VR)
– Oculus Rift CV2 (VR)
– Microsoft HoloLens (MR)
– Aplikacija Mirage (AR)

Povezave / links:

www.probi.me
www.ar9.si
www.ziferblat.si